• BANNER111
  • BANNER222
  • BANNER333
  • R&D Team with 100-members
    <

    Tim R&D kalayan 100 anggota

    Tim R&D profésional sareng 100-anggota nganggo inovasi pikeun merangsang produksi sareng nyiptakeun produk anu bermutu tinggi.
  • 1000 Technical Employees
    <

    1000 Karyawan Téknis

    1000 karyawan téknis anu terampil dina operasi, tetep ningkatkeun sareng nampilkeun téknik anu sampurna pikeun ngahasilkeun coil alumunium kualitas luhur, sepré aluminium, bunderan aluminium, piring aluminium, piring aluminium, foil aluminium, slug aluminium sareng profil aluminium jsb.
  • Quality Control Team
    <

    Tim Pengawalan Kualitas

    Dina Juli 2007, perusahaan kami nyebalan sertifikasi sistem manajemén kualitas ISO9000: 2000, aya hubungan sareng standar internasional.
  • about

TENTANG KAMI

Qinghai Shuanglin Jiate Metal Technology Co, Ltd didirikan dina bulan Séptémber 1997, Kami ahli pikeun sagala rupa bahan baku alumunium sapertos Aluminium Coil, Lembar Aluminium, Foil Aluminium, Pabrik Coklat Aluminium di China .Namung ngahasilkeun produk aluminium kualitas kelas munggaran. salaku tugas urang, gaduh iman anu alus salaku kapercayaan urang, nawiskeun jasa efisiensi anu luhur salaku standar urang, urang bakal teras-terasan pikeun ngalayani klien saalam dunya.

DIAJAR DEUI

PRODUK UTAWA