• BANNER111
  • BANNER222
  • BANNER333
  • R&D Team with 100-members
    <

    Tim R&D kanthi 100 anggota

    Tim R&D profesional kanthi 100 anggota nggunakake inovasi kanggo ngrangsang produksi lan nggawe produk sing bermutu kanggo sampeyan.
  • 1000 Technical Employees
    <

    1000 Karyawan Teknis

    Karyawan teknis 1000 trampil ing operasi, terus nambah lan saiki teknik sampurna kanggo ngasilake coil aluminium kanthi kualitas, lembaran aluminium, bunder aluminium, piring aluminium, piring aluminium, aluminium foil, slug aluminium lan profil aluminium etc.
  • Quality Control Team
    <

    Tim Kontrol Kualitas

    Ing wulan Juli 2007, perusahaan kita ngliwati sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9000: 2000, nyambung karo standar internasional.
  • about

TENTANG US

Qinghai Shuanglin Jiate Metal Technology Co, Ltd diadegake ing September 1997, Kita profesional kanggo kabeh jinis bahan mentah aluminium minangka Coil Aluminium, Lembaran Aluminium, Foil Aluminium, Produsen Lingkaran Aluminium ing China .Bearing ngasilake produk aluminium berkualitas pertama. minangka tugas kita, kanthi yakin minangka kapercayan, nawakake layanan efisiensi sing dhuwur minangka standar kita, kita mesthi bakal ngladeni layanan kanggo klien ing saindenging jagad.

KULIT Luwih luwih

PRODUK UTAWA